Vigselringar som ser ut som ni vill ha dem

Är det så att ni är på jakt efter vigselringar? När man ska gifta sig så är det ju viktigt att ha vigselringar som man trivs med och som man gillar. Det går att få skräddarsydda vigselringar. Det innebär att ni kan vara med och bestämma hur de ska se ut! Det gör ju att era ringar kan se ut så som ni tänker er att de ska göra. 

skräddarsydda vigselringar
Om ni vill vara med och skapa era ringar, så kan ni göra det hos Anders Fors Guldateljé. Ni kan då boka in tid för besök i någon av deras ateljéer. En finns i Stockholm, den andra i Stallarholmen utanför Mariefred. Det går även bra att ha ett onlinemöte. Tillsammans kan ni sedan komma fram till hur er vigselring ska designas. Ni kan bestämma material, graveringar, om det ska vara släta ringar eller hur de ska se ut.

Ringar för vigsel

När man ska gifta sig så knyter man ju band med varandra genom att utväxla vigselringar med varandra. Att då kunna få skräddarsydda vigselringar är perfekt. Tillsammans med Anders Fors Guldateljé kan ni bestämma vad de max får kosta och hur de ska se ut. Hur ringen ser ut är något som är viktigt för många. Tanken är ju att man ska ha denna ring för resten av livet. Då vill man att den ska vara fin, så väl som att den ska vara bekväm på fingret. 

Utöver vigselringar så finns det även andra smycken hos denna guldateljé. Det finns förlovningsringar samt flera andra sorters smycken. Varför inte passa på att även beställa en morgongåva? Det finns en tradition att mannen ger hustrun ett smycke i present på morgonen efter bröllopet. Det är därför det kallas morgongåva.