Är du i behov av stegljudsisolering?

Stegljudsisolering handlar om att kunna dämpa stegljud på ett bra sätt. Om det är så att du är i behov av att göra stegljudsisolering i ett eller flera rum i ert hem, så kan det vara smart att vända dig till Aprobo. De kan detta med att dämpa ljud på flera olika sätt. Dels via golvet, dels på andra sätt. I vissa rum är det ju så att det kan finnas en slags efterklang. Detta leder ofta till att rummet i sig får en resonans eller ett eko som kan vara jobbig att höra. Att vistas i ett sådant rum är inte så trevligt. Vissa golv kan dessvärre förstärka saker som stegljud. Då är det bra att göra något åt det.

Isolera alla stegljud

Genom att satsa på stegljudsisolering med hjälp av Aprobo, så kan du minska alla stegljud på ett bra sätt i ert hem. Ett sätt att göra det på, det är att använda en decibelmatta tillsammans med en flytande parkett. Aprobo är idag marknadsledande akustiklösningar för golv och bjälklagskonstruktioner. Hos dem hittar du bland annat högkvalitativa golvmaterial. Dessa har anpassats efter alla miljökrav och funktionskrav.

Isolering av stegljud och annat

Aprobo AB har bra koll på detta med stegljudsisolering och stegljudsdämpning. Bland annat har de olika textila mattor som passar utmärkt i kontor så väl som i offentliga miljöer. De har även något som de kallar för Decibel Concept. Det är bra lösningar för akustikproblem relaterade till golv och bjälklagskonstruktioner. De har även ett eget varumärke, Art Wood Collection, som är massiva trägolv. Dessutom erbjuder de tillbehör som underlagsmattor, golvskyddmaterial, tejper, lim och annat.